Очаквано, Западът осъди решението, а Украйна призова руснаците към бойкот. Руснаците, които

...
Очаквано, Западът осъди решението, а Украйна призова руснаците към бойкот. Руснаците, които
Коментари Харесай

Руснаците без призовка за мобилизация все още могат да пътуват свободно

Очаквано, Западът осъди решението, а Украйна прикани руснаците към протест. 

Руснаците, които не са получили призовка от военната работа за регистрация и регистриране, могат да отидат на туристически пътувания в Русия и чужбина.

Това съобщи в четвъртък Зарина Догузова, началник на " Ростуризъм ", представена от " Интерфакс ".

" Виждам всички многочислени въпроси в мненията по отношение на туристическите пътувания през интервала на частичната готовност - както в чужбина, по този начин и в страната. По информацията, която имаме все още - в случай че не сте получили призовка, можете да отидете на пътувания. нямаме информация за някакви ограничаващи разпореждания на федерално равнище ", написа тя в канала си в " Телеграм ".

Догузова добави, че за хората могат да се свържат с военната работа за регистрация и регистриране по регистрация за разяснения.

Преди ден Андрей Картаполов, ръководител на комисията по защита на Държавната дума, сподели, че частичната готовност не допуска ограничения на придвижването сред съставните формирания на Руската федерация.

Припомняме, че по-рано съветските управляващи оповестиха частична готовност. Официално ще бъдат изпратени 300 000 призовки, само че импровизирано се приказва за 1 млн. души. Москва посочи, че наборници или постоянни студенти към този момент не влизат в описите. 

Над 1400 души задържани за часове в Русия при избухналите митинги против решението. 

Появиха се и вести заразпродадени за часове еднопосочни самолетни билети от Русия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР